Friday, 17 March 2017

7 Best Ways To Get A Bigger Penis


The shape and the size of penis vary with different men. Most men have normal penis size, but few among them do not have that length. Penis being a male organ functions as a fraction of urinary and reproductive systems. Sometimes men themselves want to have bigger size penis by which they can enjoy better sex with their partners.
They also feel inadequate and awkward too and that reflects during their sex. There’s no need to build tensions for men as they can have growth in their penis. In fact we’ve helped them with 7 best ways to get a bigger penis. So men can now work on their penis and have enough sexual pleasure with their partners.

1. Trim Public Hair


Penis looks smaller with extra hair. So men should trim public hair around the penis base which will not only make it bigger but also make you expose towards more of shaft. Even more your lady will like to enjoy and afford you with better oral satisfaction. Less hair will also aid in enhancing sensitivity at the base of your penis.


2. Lose The Pad


It is very important for obese men to lose weight which will help them to add length to their penis. More amount of fat in the abdomen area droops on the pelvic region, and fat also throngs the genitals which make the penis look small in size. It even becomes tougher for them to pierce deeply into their partners’ vagina. Men should lose weight by workouts in order to make their penis larger as unwanted fat won’t be around the penis base.

Recommended Products

#4LIFE PROTEIN
#AMWAY PROTEIN

3. Doing Exercises


If you perform exercises, the appearance of the penis will progress too. When the penis is in proper physical shape it can even enhance your self-confidence. Exercises will give you extra energy and strength. The more you feel better, the more you’ll be sexually aroused and the size of the erect penis will grow too.

Recommended Products

#MINYAKLINTAHBARAQUDA

4. Penis Pump


Men can utilize a penis pump at the time of sexual activity for sustaining a bigger size penis. If a man has experienced a prostate process, then the penis pump will be surely useful. Even if they have done radiation therapy for prostate cancer, penis pump is helpful as they are less costly.

Recommended Products

#HANDSOMEUP
#BATHMATE
#HYDROMAX X30
#HYDROMAX X40
#PLAYBOYPENISPUMP

5. Penis Extender


The fastest method to make your penis bigger is to use penis extender. It can even enhance the erection hardness and also help in making the penis curvature straight. It can be applied to the penis which will support your body’s usual capability to develop under physical pressure. The penis extender can also compel the cells in your erectile cavity so that it can reproduce into thousands of new cells.

Recommended Products

#PROEXTENDER

6. Male Enhancement Pills


Pills generally include 100% natural herbal elements that can afford distinct sexual advantages. If you’ll have these pills with reference of doctors, your penis size can grow physically. They enhance the blood flow towards your penis cavity as they compel the cells inside your penile cavity to further increase.
Your erection can support more blood thus enhancing your erection length. The intake of pills will also enhance your sexual desire with improvement in erection hardness and endurance. Pills can also enhance the production of sperms and also increase better command over your premature ejaculations.

Recommended Products

#Vimax
#4Life

7. Using Durex’s Play Vibrations
This is a tiny vibrator that can be fastened which you can place to arouse your partner’s clitoris. Thus it will be above your penis if you are performing missionary style, and it will be at the bottom close to your testicles if done from behind. The Durex’s play vibrations will automatically make your penis bigger and make the sexual pleasure more exciting. Therefore men can benefit from the above methods for growing their penis bigger.

Recommended Products

#KONDOM_PEMBESAR_KEPALA
#SILIKON_KONDOM



* Sumber : Internet

Saturday, 18 February 2017

CARA GUNA HANDSOME UP

PERINGATAN
Berhati-hati ketika memasang dan menggunakan alat handsome up. Kerana ada bahagian yang mudah patah. Jangan ganas-ganas.




Handsome Up adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.

FUNGSI HANDSOME UP
====================

Pam Zakar Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Pam Zakar Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam Zakar Handsome Up secara konsisten.

Pam zakar anda dengan Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!

Anda digalakkan untuk membuang bulu kemaluan terlebih dahulu anda supaya tidak semak sangat dan boleh mengakibatkan kesakitan semasa proses menggunakan pum ini(tidak cukur pun tidak menjadi masalah).




Ambil kain, rendamkan dalam air suam (jangan menggunakan air panas, melecur nanti).Tuam zakar anda dengan kain tadi selama lebih kurang 5 minit. Tujuannya untuk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot-otot & urat-urat zakar.

Ni contoh kain tuam. Pun boleh juga lagi bagus.

Ambil minyak (mana-mana minyak lintah yang terdapat dipasaran), sapu pada zakar & urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.




Ambil balang, pilih saiz getah yang sesuai dengan zakar anda. Getah ini untuk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pam nanti.




Masukkan zakar ke dalam balang. Pam semaksimum yang boleh, tapi AWAS! jangan sampai sakit. Comfortable level: Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dengan tekanan yang anda gunakan. Biarkan zakar dalam balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dengan sendiri baru cabut balang dari zakar anda.

Urut zakar anda semula seperti diatas. Tujuannya untuk refreshkan balik aliran darah anda semasa sesi penggunaan pam tadi.

Jangan lupa, basuh balang anda untuk sesi esok pula. Sebab jika tidak basuh, habuk-habuk mungkin akan melekat pada balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak untuk mengelakan pecah dan merekah.

Ulang sesi senaman ini setiap hari selama 10 minit.

Jangan lupa untuk mengambil ukuran panjang dan ukur lilit sebelum memulakan senaman ini. Supaya mudah untuk anda monitor perkembangannya setiap minggu.


VIDEO CARA GUNA HANDSOME UP
anda boleh klik kat link di bawah

https://www.youtube.com/watch?v=Mtn8Oqd3Itg

https://www.youtube.com/watch?v=Ntvo-6u5qcI

https://www.youtube.com/watch?v=5SrDDaFlUYY




Untuk info, promosi, harga dan pesanan segera sila hubungi saya:



Whatsapp: " XTRA " send 019-4882703

Whatsapp: " XTRA " send 019-4882703
Whatsapp: " XTRA " send 019-4882703

Friday, 17 February 2017

PETUA BESARKAN ZAKAR DENGAN TELUR AYAM

PETUA INI MENJADI JIKA ANDA IKUT SARANAN SAYA.


⛔ Tanpa modal atau modal telur sahaja
⛔ Tanpa ubat
⛔ Tanpa peralatan
⛔ Tanpa pembedahan

💚Selamat digunakan. terbukti berkesan
💚Murah
💚Mudah
💚Selamat
💚Maksimum 8 inci


Saya nak kongsikan dengan saudara teknik RARE ni. Saya rasa anda tak pernah dengar. Kalau dengar pun pelik. Tapi ini lah hakikatnya. Sebiji ayam telur sahaja mampu membesarkan zakar anda dengan cara semulajadi dan kekal.

Kalau tuan-tuan dan puan-puan atau sesiapa sahaja. tiada had umur di hadkan. sebab ini bukan 18SX rated. Jika anda sedih dengan zakar anda yang kecil. Anda malu nk buka seluar tunjuk pada pasangan anda. Kurang keyakinan. Nahhhhh.....teknik TELUR ni.

Anda mahukan petua tersebut, Saya berikan PERCUMA. Panduan penuh cara guna cara buat dan segala2nya lah. Its FREE. 100% Free.

Camne Nak Dapatkan Teknik ni...

ADA Whatsapp x?
Kalau ada Whatsapp saya:
Taip "TELUR" ke 0194882703.


Dan saya akan berikan tuan terus testimoni seorang pengamal petua ini. Sekali sahaja dia buat. Dah nampak kesan. InsyaAllah.

Ilmu itu semua dari Dia. Saya hanya kongsikan sahaja. 

Thursday, 15 May 2014

FAKTA BERKENAAN LELAKI

[ FAKTA ]

► Apabila melakukan seks, ramai lelaki pancut awal (tak sampai 2 minit, macam mee segera!) menyebabkan pasangan wanitanya terkapai-kapai ketidakpuasan.

► Lelaki akan diserang MATI PUCUK seawal usia 20 tahun! Kebanyakan lelaki mempunyai aliran darah zakar yang tidak sempurna.

► Apabila menjangkau 30an, ramai lelaki tidak dapat mengekalkan ketegangan zakar, tidak seperti ketika mereka berumur 20 tahun dulu.

► Sebilangan besar wanita tidak pernah klimaks ketika seks, dan ramai dari mereka mengaku bahawa mereka bengang dengan prestasi seks pasangan mereka yang potong stim!

► Ramai lelaki memiliki SAIZ zakar yang kecil, lemah dan tidak bermaya dari yang sepatutnya harus mereka miliki.

► Sebilangan besar lelaki MAHU meningkatkan saiz dan kesihatan zakar, jika mereka tahu caranya.

Tuesday, 12 November 2013

SENAMAN ZAKAR

Towel Raise (Teknik Bebanan Tuala)




Langkah-demi-langkah

1. Letakkan tuala tangan (tuala saiz morning kiss) pada zakar anda yang sedang tegang.

2. Kegel (kemut) untuk mengangkat tuala ke atas dan ke bawah.
3. Buat sekerap yang anda mampu sehingga paras ketegangan zakar anda menurun dengan sendirinya.
4. Lakukan setiap pagi dan malam.

Tip 1! Apabila ketegangan anda mula reda, letakkan dua jari di bawah zakar untuk membantu anda memerah dan melakukan beberapa lagi ulangan ini.

Tip 2! Mulakan dengan menggunakan tuala tangan yang kering. Apabila semakin cekap, tambah beban dengan membasahkan tuala tangan itu.

Tip 3! Bagi anda yang memang susah untuk stim dan lambat stim atau ada masalah mengeraskan zakar dan seumpamanya, gunakan bantuan herba untuk mengeraskan ia sebelum menggunakan latihan ini.

Manfaat latihan towel raise ini (dengan izin) adalah agar zakar anda dapat bertahan keras dengan lebih lama tanpa sebarang bantuan seperti herba, alat mengeraskan zakar, gel dan lain-lain seumpamanya. Anda juga dapat merasakan tahap ketegangan zakar anda adalah sempurna dan bukannya separuh tegang atau lembik. Amalkan selalu.

InsyaAllah.