Monday, 28 August 2017

HANDSOME UP RM60 - PROMOSI MERDEKA

Handsome Up 

merupakan pam zakar yang direka khusus bagi membantu menambah saiz dan ukuran zakar di samping memberikan ereksi pada tahap yang maksima agar para suami tahan lebih lama ketika bersama isteri.
Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan yang bukan sahaja mampu menambah saiz dan ukuran zakar, malah membantu meningkatkan tahap ketegangan pada tahap maksima seterusnya membantu mengatasi masalah ereksi dan ejakulasi pra-matang.
Pam Handsome Up mempunyai ukuran 9 inci (panjang) dan 2.4 inci (diameter) seterusnya sesuai untuk digunakan bagi saiz zakar yang berbeza bagi membantu menambah ukuran zakar sehingga tahap yang maksima.
Ia selamat untuk digunakan kerana tidak memerlukan sebarang bahan kimia, ubatan, suntikan mahupun pembedahan yang memberikan kesan sampingan terhadap kesihatan dalaman anda.
Amalkan setiap hari bagi membantu mengekalkan tahap tenaga dan fungsi seksual seterusnya menjadikan rumahtangga anda lebih ceria dan bahagia.


Kebaikan Handsome Up

  • Menambah saiz zakar
  • Menambah ukuran zakar
  • Menambah lilitan atau diameter zakar
  • Menjadikan zakar anda lebih tegang pada tahap maksima
  • Membantu para suami tahan lebih lama ketika bersama isteri
  • Meningkatkan tenaga dan fungsi seksual
  • Menjana pancutan yang lebih padu
  • Membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang
  • Mengatasi masalah ereksi
  • Meningkatkan tahap keyakinan seorang lelaki
  • Kesan positif dalam masa 2 minggu
  • Tiada kesan sampingan

Cara Penggunaan Handsome Up


  1. Pasangkan corong getah pada mulut balang. Pilih corong getah yang sesuai dan selesa untuk zakar anda.
  2. Sambungkan pam pada hujung balang.
  3. Sapukan dan urut sebarang minyak pelincir atau minyak lintah pada bahagian zakar.
  4. Masukkan zakar ke dalam balang.
  5. Pam berulang-ulang kali sehingga zakar anda menegang pada tahap maksima.
  6. Gunakan selama 10 minit setiap hari.
  7. Elakkan dari bersama dengan isteri sekurang-kurangnya selama 2 jam selepas menggunakan Handsome Up.
SELAGI STOK MASIH ADA

SILA WHATSAPP 0194882703, Fizz, UNTUK TEMPAHAN HARI INI. RM60

TITAN GEL

APAKAH JENIS GEL INI?


Kini, seorang lelaki itu tidak perlu menerima ketidaksempurnaan keadaan anatominya. Beliau tidak perlu lagi meyakinkan dirinya bahawa saiz itu tidak penting. Hakikatnya adalah dengan menggunakan produk yang mampu dimiliki ini, kaum lelaki boleh meningkatkan organ seks mereka dengan sekurang-kurangnya beberapa sentimeter tanpa memudaratkan kesihatan mereka. Dan ini akan berlaku dalam hanya beberapa minggu, tanpa rasa sakit, tanpa suntikan, dan tanpa menggunakan ubat-ubatan sintetik hormon yang berbahaya. Titan Gel hanya disapukan pada kulit, dan ia akan mula bertindak dengan berkesan.

KOMPONENNYA YANG UNIK

Produk inovatif untuk lelaki ini hanya mengandungi komponen semula jadi. Disebabkan oleh kesan sinergi yang dihasilkan oleh semua unsur-unsur Titan Gel, ia mempunyai keupayaan luar biasa untuk membesarkan organ seks lelaki. Proses tersebut boleh dilakukan dengan bantuan bahan-bahan berikut:
·       Horny goat weed;
·       Ekstrak Lichen;
·       Thistle;
·       Peruvian maca.
Setiap komponen di atas dengan caranya sendiri mempengaruhi fungsi seksual, sistem vaskular, dan peredaran darah, justeru membolehkan seseorang lelaki itu untuk mencapai hasil yang dikehendaki.
1.     Disclaimer: Result may vary from person to person.


KELEBIHAN TITAN GEL ORIGINAL


Meningkatkan Stamina.Membangkitkan ghairah libido.
Mengatasi permasalahan ejakulasi pra-matang.
Menambah ketegangan, lebih Kuat dan Keras semasa Ereksi
Mendapatkan Orgasme Yang Lebih Nikmat
Mengubati impotensi.
Tahan lebih lama.
Membesarkan dan memanjangkan saiz zakar.
Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

SIFAT BAGI PRODUK AKTIF BIOLOGI
Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh di panjangkan sehingga 1-2 inci selepas satu bulan.


KEBERKESANAN BIO-GEL

Titan Gel memiliki kualiti unik berasaskan kepada komponen semula jadi. Ia tidak mengandungi sebarang hormon atau unsur-unsur sintetik. Oleh itu, ia mengembalikan potensi, meningkatkan peredaran darah, merangsang penghasilan hormon dan meningkatkan sensitiviti dengan cara yang benar-benar alami.
Sebelum memesan produk ini, bacalah dulu arahannya dengan berhati-hati dan ingatlah bahawa perkara yang paling penting adalah: untuk mencapai kesan maksimum, anda perlu menggunakannya setiap hari, dengan mengikuti cara penggunaannya yang mudah.


Cara menggunakannya
Produk ini adalah benar-benar selamat untuk kesihatan dan tidak mempunyai kesan sampingan. Titan Gel disapu pada zakar menggunakan gerakan mengurut. Ia hanya boleh digunakan sekali sehari, manakala masa penggunaan tidak menjadi masalah. Dalam usaha untuk mencapai keputusan yang lebih cepat, anda boleh menggunakan gel ini dua kali sehari, tetapi ia adalah dinasihatkan untuk bertemu pakar sebelum itu.

Sebelum membeli produk biologi yang unik ini, pastikan anda tidak mengalami alahan kepada mana-mana komponennya.
Should you have any inquiries or questions you can reach us through 

 WHATSAPP- 0194882703



Tuesday, 23 May 2017

LELAKI TERAGUNG OIL - TAJAMKAN ZAKAR ANDA


*USAP USAP TERUS MANTAP !!*

Ini Minyak Bukan Sembarangan Minyak !!
Ini Minyak Kalau Usap , Terus Mantap !!

Tak Usap Tak Tahu !
Kalau Dah Usap ! Repeat Order Selalu !
Barang Baik Boohh !!

=================================

*FORMULASI DARI TANAH ARAB YANG 100% PATINYA DARI MINYAK DHAB YANG BERHARGA RIBUAN RINGGIT DI PASARAN TERBUKA ANTARANGSA !*

*KAMI BAGI 100% PATI ! YES 100% PATI !!*
*BUKAN BARANG COKIA YANG POTONG KEPALA KAMI SENDIRI !*

*KALAU NAK TAHU MANTAP TAK MANTAP PENANGAN MINYAK NI ! JANGAN CAKAP BANYAK ! CEPAT CEPAT GASAK !!*

=================================


*ANTARA 1001 RAHSIA TERSIRAT :*

👌🏻 Mengembang , Memanjang & Membesarkan Saiz Zakar

👌🏻 Mempertingkatkan Ketegangan Zakar Secara Maksima !

👌🏻 Merangsang Shahwat Lelaki Dengan Cepat & Menyeluruh

👌🏻 Melancarkan Peredaran Darah Dari Pangkal Ke Kepala Zakar

👌🏻 Mencegah Masalah Ejakulasi Awal / Pancutan Pramatang (ED)

=================================


*ANTARA ISI KANDUNGAN UTAMA :*

🍀 PRUNUS AMYGDALUS ALMOND OIL
☘ MACADAMIA SEED OIL
🌿 PANAX GINSENG ROOT EXTRACT
🍀 GINGER ROOT OIL
☘ METHA PIPERITA PEPPERMINT
🌿 LEAF OIL
🍀 LAVENDER OIL
☘ CANANGA ODORATA
🌿 FLOWER OIL
🍀 TOCOPHERYL ACETATE
☘ UNCARIA GAMBIR
🌿 ARGININE

=================================


*LANGKAH - LANGKAH PENGGUNAAN :*

👉🏻 Konsistenkan Pemakaian 2 Kali Sehari Iaitu Pada Waktu Pagi Selepas Mandi & Pada Waktu Malam Sebelum Tidur

👉🏻 Urutan Harus Di Mulakan Dari Pangkal Membawa Ke Kepala Zakar Selama 4 - 5 Minit Untuk 1 Sesi

👉🏻 Biarkan Minyak Meresap Lebih Lama Untuk Kesan Yang Lebih Efektif !

👉🏻 Tidak Perlu Di Bilas & Boleh Terus Di bawa Tidur

👉🏻 Dijamin 100% Halal & Sah Di Bawa Solat

=================================

*GERENTI PUAS HATI !*
*LELAKI TERAGUNG OIL !*

*USAP USAP TERUS MANTAP !!*

Berminat whatsapp 0194882703
Berminat whatsapp 0194882703
Berminat whatsapp 0194882703


#xtrainch #lambatpancut
#zakarbesar #minyaklintah
#zakarpanjang #pamzakar
#4life #manimemancut
#fezakirherbs #gelmalamjumaat
#xtratight #eusahawan
#pakarmasalahbatin #lelaki
#JamuDara #JandaMeletop
#lelakisado #lelakiteragung











Saturday, 13 May 2017

Tshirt Exclusive XTRAINCH Percuma

 Utk setiap pembelian Xtra Inch anda bakal terima sehelai Tshirt Ekslusif Xtra Inch daripada kami bermula 8 March Sehingga Kehabisab Stok ! ( SELAGI STOK MASIH ADA !!!! )
.
.
⚫Promosi ini akan berlangsung sehingga kehabisan stok utk Free Gift yg akan diberikan oleh pihak kami ( Promo Period : 8 March Sehingga Kehabisan Stok )
.
.
Utk Pembelian 1 Botol Xtra Inch anda layak dapat Sehelai Tshirt Ekslusif Xtra Inch daripada kami
.
.
⚫Utk Pembelian 2 Botol Xtra Inch anda layak dapat 2 helai Tshirt Ekslusif Xtra Inch daripada kami
.
.
Utk Pembelian 10 Botol Xtra Inch anda layak dapat 10 helai Tshirt Ekslusif Xtra Inch daripada kami
.
.
⚫Jom dapatkan segera dan rebut peluang utk dapatkan FREE GIFT EKSLUSIF daripada kami !!!!

Saturday, 6 May 2017

XTRA INCH BESARKAN ZAKAR

*APA ITU  XTRA INCH ??*
✔Xtra Inch diperbuat dari 5 ramuan herba TERBAIK!
✔Xtra Inch berstatus HALAL & mendapat Kelulusan Ujian Makmal
✔Xtra Inch memberi kesan yang PANTAS ( Seawal Seminggu )
✔Xtra Inch BEBAS dari bahan kimia atau dadah BERBAHAYA ( Tiada kesan Sampingan )
✔Xtra Inch SELAMAT dimakan oleh orang berpenyakit risiko
💊CARA PEMAKANAN💊
💠Sebotol ada 60 biji kapsul
🔰Pengambilan Normal
➖ 1 biji pagi & 1 biji malam
@
🔰Workout/Kesan lebih cepat
➖ 2 biji pagi & 2 biji malam
🔰Jika nak tahan lama dan zakar keras tegang semasa bersama
➖Boleh makan 1 biji 30 min sebelom beraksi
✳KEBAIKKAN XTRA INCH MENS MULTI PERFORMANCE
🔴Kesihatan Seksual🔴
➖ Membesar, menebal dan memanjangkan saiz alat sulit
➖ Merawat masalah mati pucuk
➖ Meningkatkan prestasi seksual secara maksima
➖ Mengatasi masalah pancutan pra-matang
➖ Meningkatkan Kuantiti dan kepekatan air mani
➖ Mampu bertahan lebih lama di ranjang
➖ Meningkatkan nafsu seksual
➖ Membantu mencapai Hormon Testosteron sehingga 400%
🔴Tenaga & Stamina🔴
➖ Stamina dan tenaga bertambah ke tahap maksimum (Energy Booster)
➖ Membantu mempercepatkan pembesaran otot badan (Muscle Booster)
➖ Sentiasa bertenaga dan menghilangkan kelesuan
➖ Mempercepatkan pemulihan otot selepas " work - out " (Muscle Recovery)
➖ Mengekalkan kepejalan otot badan (Solid Muscle Maintenance)
➖ Mempercepatkan proses sistesis protien dan menstabilkan metabolisma.
🔴Kesihatan Menyeluruh🔴
➖ Membaik pulih sistem peredaran darah
➖Mencegah darah tinggi dan kencing manis
➖ Mengawal tahap gula dalam darah
➖ Mengurangkan kolesterol dan membakar lemak
➖ Meningkatkan kualiti tidur yang sempurna
➖ Membaik pulih sistem imun tubuh
💠5 Ramuan semulajadi terbaik di dalam XTRAINCH™ :
☑Eurycoma Longifolia
☑Tribulus
☑Ginko Biloba
☑Panax Ginseng
☑Muira Puama

======================================
"NONEK MAKIN BESAR"
🔰Pelbagai rupa dan gaya feedback dari customer selepas makan *XTRA INCH MENS MULTI PERFORMANCE*! Yang pasti, perubahan pada zakar akan terasa...Meh jengah apa kata customer ni
✔Ku nak beli lagi XTRA INCH
✔Bagus ubat Xtra Inch ni
✔Nonek makin besar
✔Makin mantap
🔰Bila anda makan *XTRA INCH*, pasti anda akan selalu guna perkataan MANTAP, BESAR, PADU, POWER!! Kerana *XTRA INCH* akan memberi kekuatan pada zakar anda! Dapatkan sekarang untuk zakar lebih *MANTAP*!!

======================================
"MEMANG BERKESAN, SUSAH NK GAMBARKAN"
🔰Kalau dah dapat sesuatu yang diharpkan mesti anda susah nak explain man kegembiraan! Lagi2 kalau bercakap pasal *XTRA INCH*..produk semakin viral semakin laku! Lihat saja komen customer ni..
✔Saya makan memang berkesan
✔Makin kembang dan panjang
✔Susah nk gambarkan mcmn perubahan tu
✔Tp memang terhebat produk
✔Sy banyk gak makan produk tp produk ko tiada tandingan!
🔰Sudah di bilang, *XTRA INCH* adalah produk tiada tandingan nya lagi! Terbukti keberkesanan dan juga mujarab nye makan *XTRA INCH*..hentikan persoalan yang lampau2...mulakan menaip "XTRA" dan whatsapp kepada no tertera untuk order! Mari mari cepat..
======================================
#zakarbesar #minyaklintah
#zakarpanjang #pamzakar
#tahanlama #ereksi
#4life #gagahperkasa
#xtrainch #fezakirherbs
#supplement #supplementzakar

Tuesday, 4 April 2017

CARA TERBAIK TAMBAH SAIZ ZAKAR

Tanyalah pakar...
Besarkan zakar ni ada mcm2 cara. Yang free yang murah yang berbayar semua ada semua boleh pakai.
Asalkan kita tau mana terbaik. Kalau nk beli pada penjual online pastikan penjual tu boleh bagi mcm2 info...setakat jual je tp knowledge xda pun susah juga. Nanti dh beli nak guna jadi masalah sbb penjual tak tau cara. Beli pada penjual yang pakar dan established baru kita yakin.
Sini saya kongsikan apa yang terbaik untuk batang anda jadi RAKSASA.
1. Guna minyak lintah baraquda. ye. Jenama baraquda sahaja yang diyakini mampu menguatkan otot2 batang dengan ampuh.
Atau
2. Guna pam pembesar zakar seperti
Handsome up
Bathmate
Hydromax x30
Hydromax x40
Playboy pump
High vacuum mans pump
Pam2 ni selamat n berkesan JIKA digunakan dengan betul. Pam ni bukan pam tayar motor or kereta ye. Sekali pam terus gemuk. Tu giler...ada caranya. Konsosten n yakin.
Atau
3. Guna pro extender. Jika telingan manusia boleh panjang dengan alat serupa ini...kenapa.zakar tak boleh panjang. Pernah tgk telinga manusia panjang tak? Kenapa.jd mcmtu ye...sbb proextender la...


Friday, 17 March 2017

7 Best Ways To Get A Bigger Penis


The shape and the size of penis vary with different men. Most men have normal penis size, but few among them do not have that length. Penis being a male organ functions as a fraction of urinary and reproductive systems. Sometimes men themselves want to have bigger size penis by which they can enjoy better sex with their partners.
They also feel inadequate and awkward too and that reflects during their sex. There’s no need to build tensions for men as they can have growth in their penis. In fact we’ve helped them with 7 best ways to get a bigger penis. So men can now work on their penis and have enough sexual pleasure with their partners.

1. Trim Public Hair


Penis looks smaller with extra hair. So men should trim public hair around the penis base which will not only make it bigger but also make you expose towards more of shaft. Even more your lady will like to enjoy and afford you with better oral satisfaction. Less hair will also aid in enhancing sensitivity at the base of your penis.


2. Lose The Pad


It is very important for obese men to lose weight which will help them to add length to their penis. More amount of fat in the abdomen area droops on the pelvic region, and fat also throngs the genitals which make the penis look small in size. It even becomes tougher for them to pierce deeply into their partners’ vagina. Men should lose weight by workouts in order to make their penis larger as unwanted fat won’t be around the penis base.

Recommended Products

#4LIFE PROTEIN
#AMWAY PROTEIN

3. Doing Exercises


If you perform exercises, the appearance of the penis will progress too. When the penis is in proper physical shape it can even enhance your self-confidence. Exercises will give you extra energy and strength. The more you feel better, the more you’ll be sexually aroused and the size of the erect penis will grow too.

Recommended Products

#MINYAKLINTAHBARAQUDA

4. Penis Pump


Men can utilize a penis pump at the time of sexual activity for sustaining a bigger size penis. If a man has experienced a prostate process, then the penis pump will be surely useful. Even if they have done radiation therapy for prostate cancer, penis pump is helpful as they are less costly.

Recommended Products

#HANDSOMEUP
#BATHMATE
#HYDROMAX X30
#HYDROMAX X40
#PLAYBOYPENISPUMP

5. Penis Extender


The fastest method to make your penis bigger is to use penis extender. It can even enhance the erection hardness and also help in making the penis curvature straight. It can be applied to the penis which will support your body’s usual capability to develop under physical pressure. The penis extender can also compel the cells in your erectile cavity so that it can reproduce into thousands of new cells.

Recommended Products

#PROEXTENDER

6. Male Enhancement Pills


Pills generally include 100% natural herbal elements that can afford distinct sexual advantages. If you’ll have these pills with reference of doctors, your penis size can grow physically. They enhance the blood flow towards your penis cavity as they compel the cells inside your penile cavity to further increase.
Your erection can support more blood thus enhancing your erection length. The intake of pills will also enhance your sexual desire with improvement in erection hardness and endurance. Pills can also enhance the production of sperms and also increase better command over your premature ejaculations.

Recommended Products

#Vimax
#4Life

7. Using Durex’s Play Vibrations
This is a tiny vibrator that can be fastened which you can place to arouse your partner’s clitoris. Thus it will be above your penis if you are performing missionary style, and it will be at the bottom close to your testicles if done from behind. The Durex’s play vibrations will automatically make your penis bigger and make the sexual pleasure more exciting. Therefore men can benefit from the above methods for growing their penis bigger.

Recommended Products

#KONDOM_PEMBESAR_KEPALA
#SILIKON_KONDOM



* Sumber : Internet