Tuesday, 4 April 2017

CARA TERBAIK TAMBAH SAIZ ZAKAR

Tanyalah pakar...

Besarkan zakar ni ada mcm2 cara. Yang free yang murah yang berbayar semua ada semua boleh pakai.

Asalkan kita tau mana terbaik. Kalau nk beli pada penjual online pastikan penjual tu boleh bagi mcm2 info...setakat jual je tp knowledge xda pun susah juga. Nanti dh beli nak guna jadi masalah sbb penjual tak tau cara. Beli pada penjual yang pakar dan established baru kita yakin.

Sini saya kongsikan apa yang terbaik untuk batang anda jadi RAKSASA.

1. Guna minyak lintah baraquda. ye. Jenama baraquda sahaja yang diyakini mampu menguatkan otot2 batang dengan ampuh.

Atau

2. Guna pam pembesar zakar seperti
Handsome up
Bathmate
Hydromax x30
Hydromax x40
Playboy pump
High vacuum mans pump

Pam2 ni selamat n berkesan JIKA digunakan dengan betul. Pam ni bukan pam tayar motor or kereta ye. Sekali pam terus gemuk. Tu giler...ada caranya. Konsosten n yakin.

Atau

3. Guna pro extender. Jika telingan manusia boleh panjang dengan alat serupa ini...kenapa.zakar tak boleh panjang. Pernah tgk telinga manusia panjang tak? Kenapa.jd mcmtu ye...sbb proextender la...

💪🍌🍌🍌🍌🍌💦