Saturday, 18 February 2017

CARA GUNA HANDSOME UP

PERINGATAN
Berhati-hati ketika memasang dan menggunakan alat handsome up. Kerana ada bahagian yang mudah patah. Jangan ganas-ganas.




Handsome Up adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.

FUNGSI HANDSOME UP
====================

Pam Zakar Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Pam Zakar Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam Zakar Handsome Up secara konsisten.

Pam zakar anda dengan Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!

Anda digalakkan untuk membuang bulu kemaluan terlebih dahulu anda supaya tidak semak sangat dan boleh mengakibatkan kesakitan semasa proses menggunakan pum ini(tidak cukur pun tidak menjadi masalah).




Ambil kain, rendamkan dalam air suam (jangan menggunakan air panas, melecur nanti).Tuam zakar anda dengan kain tadi selama lebih kurang 5 minit. Tujuannya untuk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot-otot & urat-urat zakar.

Ni contoh kain tuam. Pun boleh juga lagi bagus.

Ambil minyak (mana-mana minyak lintah yang terdapat dipasaran), sapu pada zakar & urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.




Ambil balang, pilih saiz getah yang sesuai dengan zakar anda. Getah ini untuk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pam nanti.




Masukkan zakar ke dalam balang. Pam semaksimum yang boleh, tapi AWAS! jangan sampai sakit. Comfortable level: Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dengan tekanan yang anda gunakan. Biarkan zakar dalam balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dengan sendiri baru cabut balang dari zakar anda.

Urut zakar anda semula seperti diatas. Tujuannya untuk refreshkan balik aliran darah anda semasa sesi penggunaan pam tadi.

Jangan lupa, basuh balang anda untuk sesi esok pula. Sebab jika tidak basuh, habuk-habuk mungkin akan melekat pada balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak untuk mengelakan pecah dan merekah.

Ulang sesi senaman ini setiap hari selama 10 minit.

Jangan lupa untuk mengambil ukuran panjang dan ukur lilit sebelum memulakan senaman ini. Supaya mudah untuk anda monitor perkembangannya setiap minggu.


VIDEO CARA GUNA HANDSOME UP
anda boleh klik kat link di bawah

https://www.youtube.com/watch?v=Mtn8Oqd3Itg

https://www.youtube.com/watch?v=Ntvo-6u5qcI

https://www.youtube.com/watch?v=5SrDDaFlUYY



Untuk info, promosi, harga dan pesanan segera sila hubungi saya:



Whatsapp: " XTRA " send 019-4882703
Whatsapp: " XTRA " send 019-4882703
Whatsapp: " XTRA " send 019-4882703

Friday, 17 February 2017

TOPUP FREE RM10

Hi semua.

Ada tawaran malam ni dan esok.
Promosi topup free RM10 dengan setiap belian xtrainch.

Rebut peluang ini.

Untuk info, promosi, harga dan pesanan segera sila hubungi saya:

📱Whatsapp: " XTRA " send 019-4882703
📱Whatsapp: " XTRA " send 019-4882703
📱Whatsapp: " XTRA " send 019-4882703


PETUA BESARKAN ZAKAR DENGAN TELUR AYAM

Saya nak kongsikan dengan saudara teknik RARE ni. Saya rasa anda tak pernah dengar. Kalau dengar pun pelik. Tapi ini lah hakikatnya. Sebiji ayam telur sahaja mampu membesarkan zakar anda dengan cara semulajadi dan kekal.

Kalau tuan2 dan puan2 mahukan petua tersebut boleh whatsapp saya segera

Type "Telur" ke 0194882703.

Dan saya akan berikan tuan terus testimoni seorang pengamal petua ini. Sekali sahaja dia buat. Dah nampak kesan. InsyaAllah.
Ilmu itu semua dari Dia. Saya hanya kongsikan sahaja.


Thursday, 16 February 2017

PROMOSI XTRA INCH FEBRUARI 2017

📢📢📢 PROMOSI 📢📢📢
📢📢📢 PROMOSI 📢📢📢
📢📢📢 PROMOSI 📢📢📢
.
.
✔ DENGAN SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL XTRA INCH 💊
.
.
✔ ANDA LAYAK MENERIMA SEBOTOL MINYAK LINTAH GUNUNG YANG BEHARGA RM 50 SECARA PERCUMA 🔥
.
.
✔ SANGAT BERBALOI - BALOI KERANA MINYAK LINTAH INI AKAN DI BERIKAN SECARA PERCUMA ! PERCUMA ! PERCUMA ❗
.
.
✔ GABUNGAN PRODUCT DALAMAN & LUARAN INI PASTI MEMBERIKAN DWI KESAN TERBAIK KEPADA ANDA 👌🏻
.
.
✔ KHASIAT BERGANDA - GANDA ! AYUH WHATSAPP SEGERA !! ⏰
.
.
Untuk info, promosi, harga dan pesanan segera sila hubungi saya:

📱Whatsapp: " XTRA " send 019-4882703
📱Whatsapp: " XTRA " send 019-4882703
📱Whatsapp: " XTRA " send 019-4882703

Layari...
#www.fezakir.blogspot.com

Sunday, 12 February 2017

EGO RING PERCUMA

Ye EGO RING percuma!!!

Saya ingin memberikan 100 ego ring PERCUMA kepada pelanggan-pelanggan FezakirHerbs yang membuat pembelian bermula hari ini sehingga semua stok ego ring habis atau sehingga 27.3.2017.

Syarat penebusan

  1. Buat sebarang pembelian melalui blog ini. Atau tuan/puan boleh menghubungi saya melalui Whatsapp di talian 0194882703.
  2. Tiada minimum pembelian.
  3. Pembelian hanya tertakluk kepada produk-produk yang diiklankan di dalam laman web ini sahaja. Dengan erti kata lain, beli 1 ego ring percuma 1 ego ring. WOW...
  4. Selepas pengesahan pembayaran, produk anda dan ego ring akan diposkan serentak ke alamat anda.


Mahal tau ego ring ni. RM20 seunit kalau saya jual. Rugi tak guna. Kalau guna rasa rugi nak cabutkan...cubalah.


Apa itu Ego Ring???




Ego Ring merupakan sebentuk cincin yang mempunyai 5 lekuk khusus untuk membantu para suami meningkatkan tahap rangsangan dan mengekalkan ketegangan yang maksima serta tahan lebih lama seterusnya membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang ketika bersama isteri.

KEBAIKAN EGO RING


  • Membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang
  • Memastikan anda mengekalkan ketegangan yang maksimum dan tahan lama
  • Membantu merangsang para suami dan isteri melalui sentuhan 5 lekuk pada Ego Ring
  • Memberikan kepuasan maksimum
  • Memberi kenikmatan hubungan suami dan isteri
  • Selamat untuk digunakan dan tiada kesan sampingan
  • Boleh dipakai berulang kali