BATHMATE

Bathmate Pump Hercules
Adakah Anda Mahu ZAKAR PANJANG DAN LEBAR Sehingga 12 INCI seperti  P0rn St@r 'Dengan cara PALING CEPAT dan MUDAH didunia?!!

YA !!! tidak kira berapa saiz zakar anda sekarang, anda boleh mencapai ke tahap itu..

* tak perlu mantain memakan pil tambah saiz yg mahal

* tidak perlu memakai alat extender yang berjam2 lamanaya

* tidak perlu pump vakum yang menyakitkan

* tidak perlu pemberat yang menyusahkan

* tidak perlu cincin magnet yg keberkesanan meragukan

* tidak perlu urutan yg memalukan

* tidak perlu pembedahan yang kos berpuluh ribu

Sebentar sahaja lagi anda bakal mengetahui alat tambah  saiz yang PALING MENAKJUBKAN yang telah dialami oleh saya dan jutaan orang di seluruh dunia


Bathmate Full Set With Belt
Bathmate merupakan terapi hidro yang direka khusus untuk membantu anda memiliki saiz dan ukuran zakar yang diimpikan dengan selamat dan berkesan. Ia juga bertindak menjana tenaga seksual seterusnya membantu mengatasi masalah ereksi dan ejakulasi pramatang.

KEBAIKAN BATHMATE FULL SET WITH BELT

  • Menambahkan saiz dan ukuran zakar
  • Meningkatkan fungsi dan keupayaan seksual lelaki
  • Melancarkan peredaran darah di bahagian zakar bagi menjana tenaga seksual
  • Membantu mengatasi masalah ereksi dan ejakulasi pramatang
  • Membantu meluruskan zakar
  • Boleh digunakan pada bila-bila masa terutamanya ketika mandi

CARA PENGGUNAAN BATHMATE FULL SET WITH BELT


  1. Isikan balang Bathmate dengan air.
  2. Masukkan zakar ke dalam Bathmate dan tekan balang Bathmate untuk menghasilkan tekanan.
  3. Biarkan selama 15 minit dan terus mandi seperti biasa.
  4. Lepaskan tekanan dan keluarkan zakar dari balang Bathmate.

Mengapa Bathmate?

Bathmate adalah pam zakar berasaskan air yang direka khas untuk digunakan dalam bilik mandi. Pam berasaskan air adalah lebih berkesan, anda akan melihat hasil yang lebih cepat daripada menggunakan pam vacuum , extender ataupun pil.


Bagaimana Bathmate  Berfungsi


1 Zakar seorang lelaki dibahagikan kepada tiga saluran, iaitu dua saluran besar di atas adalah saluran erektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil di bahagian bawah adalah untuk memancut air mani dan membuang air kecil.2 Apabila terangsang secara seksual, otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke zakar anda. Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa) , pekara inilah yang membuatkan zakar anda menjadi tegang atau keras.
3 Apabila menggunakan Bathmate/Hydromax , air di sekeliling zakar mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian zakar. Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga zakar dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga zakar. Ini membuatkan zakar untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang lebih banyak darah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus zakar anda akan menjadi lebih besar
4 Pertama sekali  ketebalan zakar anda akan meningkat, diikuti dengan panjang zakar anda.. Secara umumnya, selepas penggunaan 1-3 bulan, panjang akan mula meningkatkan setengah inci (1-2 cm) ke atas. Semakin konsisten anda menggunakan Bathmate/Hydromax, lebih tebal dan lebih panjang zakar anda akan lihat secara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromax sekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.
5 Keputusan dapat dilihat semasa zakar sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyai zakar yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali anda menggunakan Bathmate/Hydromax !!! . Kebiasaanya zakar akan memanjang antara 2-5cm dan ketebalan zakar sebanyak 30%-40% .6 Teorinya sama seperti latihan angkat  berat, jika anda pergi ke gym sekali-sekala  anda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda. Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-otot pada badan anda.


7 Bathmate ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz zakar, oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan.Rekabentuk Bathmate/Hydromax direka oleh jurutera dan doctor yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam zakar normal atau peralatan extender.