MINYAK LINTAH BARAQUDA

MINYAK LINTAH BARAQUDA: 


RASAKAN PERBEZAANNYA SELEPAS SEKALI PENGGUNAAN


PRODUK TERLARIS DI PASARAN 

Rahsia Membesar & Memanjang Zakar Teknik Urutan .

- Melancarkan Darah ke Kepala Zakar- Membuang Angin & Lemak Dlm Zakar
- Menguat Otot-Otot Zakar
- Memulih & Menguat Urat-Urat Zakar
- Membesar Zakar
- Memanjangkan Zakar
- Memulih 6.666 Urat-urat Zakar
- Menambah lasak Zakar
- Menambah Daya Tahan Seksual


Cara Guna : Teknik Urutan Zakar Yg Di Syorkan 2 kali Sehari . Pagi 15-30 minit (selepas mandi) Malam 15-30 minit (selepas mandi) . Lepas urut biar minyak meresap tak payah basuh


Tip : Basuh Zakar Dgn Air Suam atau Rendam Kain Dlm Air Suam Dan Sapu Pada Zakar Utk Membuka Sel Kulit Supaya MINYAK Cepat Meresap . Selepas urut ZAKAR, Biarkan minyak lintah gunung di ZAKAR..


INSYAALLAH dlm 1 minggu dah nampak kesan berbezaan pada zakar membesar atau panjang


penting: Rajin@Fokus buat sesi urutan, JANGAN LANGKAH..Kebanyakan lelaki merasakan zakar mereka tidak menepati saiz yang sepatutnya. Purata zakar normal lelaki dewasa Malaysia ialah sekitar 4 inci hingga 6 inci, namun perlu diingatkan bahawa kebanyakan lelaki tidak mencapai saiz zakar yang optima. Maka atas sebab ini kaedah mengurut boleh meningkatkan zakar ke tahap yang lebih besar dan panjang.


CARA URUT / TIP-TIP YANG BETUL UNTUK BESAR , PANJANG DAN KERASKAN ZAKAR MENGGUNAKAN MINYAK LINTAH BARAQUDA

1. Mengurut zakar untuk memanjangkannya elok dilakukan pada awal pagi.         Sapukan sedikit MINYAK LINTAH BARAQUDA pada tapak tangan dan           gosok dengan laju untuk memanaskannya.

2. Tarik nafas dalam-dalam. Kemutkan dubur, genggam pangkal batang zakar     dengan tangan kanan menggunakan ibu jari dan jari telunjuk.

3. Lurutkan batang zakar itu membawa tangan ke hujung zakar tapi hendaklah   anda berhenti bila sampai ke takuk zakar. Dengan cara ini, anda menghantar   lebih banyak darah ke dalam kepala zakar dan             dikunci tenagannya     oleh cengkaman tangan tadi. Tahan nafas selama 7 kiraan sambil                   mengekalkan cengkaman itu. Kemudian lepaskan.

4. Lenturkan batang zakar ke arah paha kanan dubur. Kemudian lepaskan          lenturan itu. Lakukan sebnyak 21 kali.

5. Lenturkan batang zakar ke arah paha kiri dubur. Kemudian lepaskan              lenturan itu. Lakukan sebanyak 21 kali.

6. Pegang kepala zakar, pusingkan zakar mengikut jarum jam sebanyak 21        pusingan. Kemudian lakukan yang sama pada arah berlawanan jarum jam.


Saksikan perbezaan pada zakar anda pada hari-hari ke 7, ke-14 dan pada hari ke-21 dan hari ke-40. Sebaik-baiknya anda mengukur zakar terlebih dahulu sebelum memulakan latihan ini


Untuk info lanjut, promosi, harga dan pesanan segera sila hubungi saya:


SMS           : 019-4882703
CALL          : 019-4882703
Whatsapp   : 019-4882703